YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Yrjö Ärjylän herkimmät

Ojala, Kimmo

Yrjö Ärjylä on äksy ukko. Hän asuu yksinään kerrostalon ullakkohuoneessa ja räyhää pihan lapsille. Rakkaus ja neiti Kukka Kimppunen astuvat kuitenkin Yrjön elämään yllättäen ja saavat hänet muuttumaan täysin. Herkistynyt Yrjö Ärjylä ostaa uuden kynän sulkaisen ja huudahtaa innoissaan: "Minä runokirjan julkaisen!" Ja niin hän totisesti tekee. Yrjö kirjoittaa ullakkohuoneessaan herkkiä ja lempeitä, mutta samalla kuitenkin hillittömiä ja vauhdikkaita runojaan. Näissä runoissa seikkailee hulvattomia hahmoja, kuten Lätty-Late, Ibizan mummo, Prinsessa Martti, Pentti Johnson sekä monia, monia muita.

Ylöjärveläinen Kimmo Ojala soittaa päätyökseen Orffit-lastenmusiikkiorkesterissa. Hän on tehnyt tekstejä myös muille artisteille, kirjoittanut näytelmäkäsikirjoituksia ja julkaissut musiikkia omalla nimellään. Yrjö Ärjylän herkimmät on hänen esikoisrunoteoksensa.

 

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523045347
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 82

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.