YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Salattu mafia - Ndrangheta ja Sacra Corona Unita

Monti, Anton

Italian rikollisuuden kerrostumat paljastuvat Anton Montin tietokirjasarjassa, jonka viimeiset osat ’Ndrangheta ja Sacra Corona Unita kuvaavat yksityiskohtia säästämättä, miten mafian lonkerot tunkeutuvat kaikkialle yhteiskunnassa.

Maailman rikkaimman ja vaarallisimman rikollisjärjestön ’Ndranghetan toiminta on täysin salaista. Sen johtajat elävät vaatimattomasti ja turvallisen välimatkan päässä, sillä he ovat ulkoistaneet väkivallan ja huumebisneksen elämästään. Calabrialaisen mafian tärkein ominaispiirre on verisukulaisuus ja siihen perustuva tiukka rakenne, joka suojaa ‘Ndranghetaa tehokkaasti soluttautujilta ja ilmiantajilta. Se suu joka puhuu, tuhotaan hapolla.

Mafioiden uusinta tulokasta, Etelä-Italian Apuliassa toimivaa neljättä mafiaa kutsutaan Sacra Corona Unitaksi. "Meren mafia" toimii yhteistyössä albanialaisten ja montenegrolaisten rikollisliigojen kanssa salakuljettaen Adrianmeren yli tupakkaa, huumeita, aseita ja ihmiskaupan uhreja. Etelän synkät tulevaisuudennäkymät synnyttävät köyhyyttä ja syrjäytyneisyyttä, mitkä heikentävät ihmisten halukkuutta noudattaa laillisuuden rajoja ja auttavat mafioita juurtumaan tiukemmin maaperään.


Anton Monti on suomalais-italialainen tietokirjailija, joka on syntynyt Helsingissä ja asunut Roomassa. Hän kirjoittaa Italian politiikasta, yhteiskunnasta ja kulttuurista ja on viime vuosina tutkinut Italian mafioiden historiaa ja nykyisyyttä.

 

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523045231
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 30.16

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.