YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Näyttelijän yökirja
Ei saatavilla

Näyttelijän yökirja

Ilenius, Eila

Kurkistus kulissien taakse, näyttelijä itse teossa: työn euforiaa ja riittämättömyyden häpeää, taistelua ahneen egon kanssa hyvin julkisuuskeskeiseksi muodostuneessa maailmassa. Yritystä hypätä itsen yli, tehdä roolille tila.

Näyttelijä Eila Ilenius on valinnut 128:n roolityönsä joukosta muutaman näytelmän työprosessienkuvaukset ensi harjoituksista viimeiseen esitykseen kirjoittamiinsa työpäiväkirjoihin tukeutuen. Näyttelijän itsetuottamaa sisäisten prosessien kuvausta ei juuri ole kirjallisuudessa aiemmin käsitelty, useimmat muistelmateokset keskittyvät uran ulkoisiin tapahtumiin.

Eila Ilenius FIA on helsinkiläinen näyttelijä. Hän on työskennellyt useissa Suomen teattereissa, myös Yhdysvalloissa, pisimpään Kotkan kaupunginteatterissa, vieraillut 10 vuotta Suomen Kansallisteatterissa, tehnyt 128 roolityötä teatterissa ja televisiossa. Jäätyään pois teatterityöstä hän on kirjoittanut kirjan Dementia, opettajamme. Äidin ja tyttären tarina.

 

Kustantaja: Avain
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523041714
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.