YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ukin poika

Nissinen, Saija

Itäisessä Suomessa kuohuu voimalan kahlitsema koski. Joen partaalla kuohuu myös laitoksen työnjohtaja Atso Korpela, perhettään ja alaisiaan hallitseva patriarkka. Atson tilaama täytetty majava katsoo lasisilmin, miten ihmiset yksi kerrallaan kaikkoavat Atson ympäriltä.

Atson poika Pasi käy isänsä kanssa sähköasennuskeikoilla, joilla tutustuu eläintentäyttäjä Anssi Hannikaiseen. Eläintentäytön sijaan Pasista tulee isän työn jatkaja, ja Pasille varataan isän talon läheltä suuri tontti.
Pasin ja Maaritin kuopus, ukin suosikkipoika Tuomas kohoaa aikuisena Suomen poliittiseen johtoon ja säätää kansaa kuin ukkinsa vesimassoja. Tuomas puskee kohti EU:n korkeinta eliittiä valjastaen puoluekoneiston, lähipiirinsä ja koko elämäntarinansa palvelemaan politiikan tulostavoitteita.

Kun Tuomas palaa voimalalle hakemaan vahvistusta myyttisestä nuoruuden miljööstä, ohijuoksutuspadon betoniin ovat ilmestyneet suuret mustat sakset. Viattomuuden sini alkaa väreillä. Sankarilliset muistot ukista joutuvat hallitsemattomalle törmäyskurssille jokikylän salatun todellisuuden kanssa.

Atson perilliset, heidän patoihin taipumaton mielensä ja tahtonsa siinä ainekset kolmen sukupolven upeaan saagaan ja psykopoliittiseen romaaniin. Mitä tapahtuu, kun lapsen pitää valehdella aikuisen puolesta? Onko omalle lapselle pakko antaa anteeksi? Miten ehtymättömiä ovat ihmisen voimavarat? Voiko saalistaja muuttua yhdessä yössä saaliiksi?

 

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523002418
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.