YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Sinimusta kyyti
Ei saatavilla

Sinimusta kyyti

Bagge, Tapani

Syksyllä 1946 entinen Valtiollisen poliisin osastopäällikkö Väinö Mujunen on asettunut mukavasti Helsingin Katajanokalle naisystävänsä Sirkan ravintolan turvapäälliköksi ja satunnaiseksi yksityisetsiväksi. Isäänsä etsivältä tiskaajatytöltä Mujunen saa tehtävän, joka sysää hänet takaisin kuohuvan 1930-luvun alkuun. Aikaan, jolloin kansakunta etsi itseään kieltolain, Lapuan liikkeen ja kommunismin uhan keskeltä ja Mujunen aloitteli uraansa Etsivässä Keskuspoliisissa.

Nuori etsivä joutui tuolloin tutkimaan presidenttiparin kidnappausta, Lapuan liikkeen kassanhoitajan murhaa sekä erinäisiä vallankaappaushankkeita. Kyyti oli sinimustaa ja kylmää kuin talvihauta. Olivatko terroriteot yksittäisten höyrypäiden päähänpälkähdyksiä, vai löytyikö niiden takaa suuri salajuoni? Miten pääkaupungin tapahtumat liittyivät savolaisen kunnallispoliitikon katoamiseen?

Historiallisen dekkarin mestari ja lajityypin pioneeri Tapani Bagge julkaisi 2009-2013 neliosaisen värisarjan Väinö Mujusen tutkimuksista vuosina 1938-1945.

- Valkoinen hehku
- Sininen aave
- Musta pyörre
- Punainen varjo

Kustantaja: Crime Time
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522918574
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.