YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Mannerheim
Ei saatavilla

Mannerheim

Clements, Jonathan; Kettunen, Jyri

Kahden sukupolven ajan Itä-Aasia kiehtoi tsaarien Venäjää satujen, ihmeiden ja uhan tyyssijana. Villissä idässä vapaaehtoisina palvelustaan suorittavien suomalaisten joukossa oli myös C. G. E. Mannerheim, pietarilaisia velkojiaan pakeneva everstiluutnantti.

Teos kokoaa yhteen poimintoja Mannerheimin elämästä ja keskittyy erityisesti hänen vaiherikkaaseen Itä-Aasian-uraansa, johon sisältyi taistelu japanilaisia vastaan Mantsuriassa ja eeppinen kahden vuoden vakoiluretki halki Aasian. Tarkastelun alla ovat myös Mannerheimin ja Pelliot’n, Aasian-matkan vastahakoisen ranskalaisen yhteistyökumppanin, väliset jännitteet.

Alunperin brittilukijoille suunnattu kirja avartaa näkökulmaamme, miten kansallisesta merkkihenkilöstämme kirjoitetaan ulkomailla. Tämä pääosin autenttisena julkaistu populaarihistoriallinen teos varmasti sekä ihastuttaa että vihastuttaa suomalaisia lukijoita.

Kustantaja: Docendo
Sidosasu:
ean: 9789522910547
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 99.13 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.