Kekkosen kisat - Urho Kekkonen ja urheilu

Pelttari, Hannu

Urho Kekkonen liikkui aktiivisesti koko ikänsä, ja urheilullisuus oli osa hänen persoonaansa ja julkisuuskuvaansa. Kekkonen ei ollut vain innokas liikunnanharrastaja; nuorena hän oli hyvä kansallisen tason kilpaurheilija ja olipa jopa lähellä saada edustuspaikan Pariisin olympialaisiin 1924. Sittemmin urheilu oli Kekkoselle myös osa politiikkaa - järjestöissä, valtakunnan politiikassa ja kansanliikunnan puolesta puhuvana maan isänä.Hannu Pelttarin teos piirtää monipuolisen kuvan Kekkosen suhteesta urheiluun.

Teoksessa käsitellään Kekkosen urheilu-ura ja kerrotaan urheilun ja sen parissa toimimisen vaikutuksista hänen uraansa ja elämäänsä. Urheilu-Kekkonen oli sama särmikäs ja aikaansaava hahmo kuin poliitikko Kekkonen - vain pidetympi. Kirjassa kuvataan myös sitä, kuinka hän vielä presidenttinä ollessaan pyrki käyttämään valtaansa urheiluun liittyvissä päätöksissä. Ensimmäistä kertaa esitellään Kekkosen urheilupiirin keskeiset henkilöt ja se, miten Kekkonen sekä pilkkasi että palkitsi näitä uskottuja.

 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522889560
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.