YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Terapeutti
Ei saatavilla

Terapeutti

Flood, Helen

Piinaava psykologinen trilleri kertoo, miltä tuntuu, kun kaikki ympärillä lakkaa yhtäkkiä olemasta

Helene Floodin esikoisromaani Terapeutti on syvältä viiltävä kertomus ihmismielen hauraudesta hädän hetkellä, ja siitä, mitä kaikkea olemme valmiita tekemään suojellaksemme rakkaimpiamme.

Kolmekymppinen nuorisopsykologi Sara pitää vastaanottoaan perintötalossa, jota hän kunnostaa kunnianhimoisen arkkitehtimiehensä Sigurdin kanssa. Eräänä aamuna jätettyään siirappisen viestin Saran puhelinvastaajaan Sigurd katoaa. Saran yrittäessä selvittää, mitä hänen miehelleen on tapahtunut, valtava talo keskeneräisine huoneineen alkaa tuntua hetki hetkeltä enemmän uhkaavalta kuin kodikkaalta.

Kun menneisyydestä alkaa paljastua kamalia salaisuuksia, Saran elämä ja ajatukset lähtevät syöksykierteeseen. Tavarat talossa vaihtavat paikkaa tai katoavat vain ilmestyäkseen myöhemmin takaisin omille paikoilleen, ja Sara vannoo kuulevansa askelia yläkerrasta keskellä yötä. Voiko hän luottaa omaan muistiinsa? Pystyykö ihmismielen asiantuntija toimimaan rationaalisesti, kun kyse on hänestä itsestään? Ja kaikkein tärkeimpänä: onko Sara turvassa kotonaan?

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522799173
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.