Valkoisen pilven maa

Lark, Sarah

Sukusaaga 1800-luvun Uudessa-Seelannissa

Varaton englantilainen kotiopettajatar Helen Davenport vastaa lehti-ilmoitukseen, jossa Uuden-Seelannin naimattomat miehet etsivät vaimoa itselleen. Herrasmieheltä vaikuttava viljelijä vastaa Helenin kirjeeseen, ja matka uuteen maahan alkaa näyttää Helenistä hienolta mahdollisuudelta. Samaan aikaan rikas englantilainen lampaankasvattaja panee uhkapelissä panokseksi kauniin tyttärensä Gwyneiran ja häviää pelin. Näin Gwyn joutuu uusseelantilaisen lammasparonin vaimoksi, mutta on innoissaan päästessään pois kotoa, uuteen ja tuntemattomaan maahan.

Helen ja Gwyn ystävystyvät pitkällä laivamatkalla kohti Uutta-Seelantia. Kun uudet aviomiehet osoittautuvat perillä täysin erilaisiksi kuin kirjeet tai Gwynin isän puheet antoivat ymmärtää, on ystävyys ainoa pysyvä asia uudessa kotimaassa.

Valkoisen pilven maa kuvaa upeasti ystävyyttä, rakkautta ja siirtomaa-ajan ihmisten unohtumattomia kohtaloita maorien maassa.

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789522793409
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.