YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Arsenin neljä elämää
Ei saatavilla

Arsenin neljä elämää

Vodolazkin, Jevgeni

Arsenin rakastettu kuolee synnytykseen. Ollaan ruton riivaamalla keskiajan Venäjällä, ja Arseni lähtee etsimään sovitusta epätoivoiselle matkalle aikakausien ja maiden halki. Taipaleellaan hän kokee tuskallisen muodonmuutoksen, ja vaihtaa nimensä useaan kertaan. Kirkon pyhänä hulluna hän osoittaa uskomattomia parantajan lahjoja, kun taas vanhana syvästi kunnioitettuna erakkona hän palaa kotikyläänsä kohdatakseen elämänsä toistaiseksi suurimman koetuksen.

Arsenin neljä elämää on kertomus rakkaudesta ja menetyksestä. Vodolazkinin mestarillisessa tarinankerronnassa Umberto Econ Ruusun nimi kohtaa Andrei Tarkovskin Andrei Rublevin. Tarkkojen historiallisten yksityiskohtien taituri Vodolazkin sekoittaa siekailematta modernia historiaan. Kieli on huikeaa, milloin keskiaikaista, milloin nykyaikaisen vulgaaria tai byrokraattipuhetta. Päähenkilö potkii muovipulloja ruton autioittamilla kaduilla. Ajalla ei ole merkitystä, sillä ihmisen omistautuneisuus ja uhrautuminen rakkauden nimeen on universaalia.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522644213
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.