YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Elämää KHL:ssä

Brückler, Bernd

Mitä salaisuuksia mystinen KHL-liiga kätkeekään? Avoimessa muistelmakirjassaan Bernd Brückler kertoo miljoonista lentokilometreistä ja 14 eri pilleristä, joita lääkäri suositteli hänen ottavan päivittäin. Hän muistelee, kuinka palkka maksettiin yllättäen käteisenä ja millaista oli elämä bazassa, leirikeskuksessa, jonne joukkueen piti kokoontua ennen jokaista kotiottelua.

Kolmen KHL-kautensa aikana Brückler matkusti Venäjää ristiin rastiin koneilla, joiden etuosaan tuotiin happipulloja, ja busseilla, joiden vessat eivät toimineen, mutta myös hienommilla lentokoneilla ja komeilla urheiluautoilla. Hän näki, millaisia ovia raha avaa, ja sairaaloita, joiden kunnostamiseen ei ollut käytetty rahaa - ja tietysti kovia faneja, jotka olivat viimeisillä ruplillaan matkustaneet kauas kotoa kannustamaan joukkuettaan.

Bernd Brückler on itävaltalainen jääkiekkomaalivahti, joka pelasi KHL:ssä 2009-2011. Kaudella 2005-06 hän vartioi Espoon Bluesin maalia niin vakuuttavasti, että juuri perustetun KHL:n seurat janosivat miestä riveihinsä. Seuraavana kesänä hän teki sopimuksen Torpedo Niny Novgorodin kanssa ja lähti suureen seikkailuun Venäjälle. Viimeiset kaksi kautta Brückler on pelannut Itävallan liigassa, ja kauden päätyttyä hänen ja hänen perheensä koti on Suomessa. Nuorena miehenä Wisconsinin yliopistossa Brückler valittiin yliopistosarjan tähdistökentälliseen. Hän on pelannut 41 A-maaottelua Itävallan paidassa ja edustanut maataan viisissä MM-kisoissa.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522643438
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 7937

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.