YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Assange

Leigh, David

Se oli historian suurin vuoto. Wikileaks raivostutti maailman suurimman supervallan, nolostutti Britannian kuningasperheen ja edesauttoi Pohjois-Afrikan vallankumousta. Mies kaiken takana oli Julian Assange, eräs erikoisimmista maailmanlaajuiseen julkisuuteen nousseista henkilöistä. Onko hän internetin messias vai kyber-terroristi? Tiedon vapaustaistelija vai seksirikollinen?

Palkitut Guardianin toimittajat David Leigh ja Luke Harding kertovat ristiriitaisen miehen tarinan. Julian Assange syntyi vuonna 1971 Australiassa. Hänen äitinsä pelkäsi lahkoa johtavaa miestään ja muutti poikans kanssa alituiseen karistaakseen tämän heidän kannoilta.

Assangesta, taitavasta hakkerista kasvoi Wikileakssivuston perustaja ja keulahahmo ja yksi maailman etsityimmistä miehistä. Vuonna 2012 hän sai turvapaikan Ecuadorin suurlähetystön tiloista Lontoossa. Samaan aikaan Washingtonin lähellä eräässä oikeussalissa päätettiin Yhdysvaltojen armeijan ilmiantaja Bradley Manningin kohtalosta. Havaijilla nuori mies nimeltä Edward Snowden työskenteli Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:lle ja oli aikeissa viedä Wikileaksin yhä syvemmille vesille.

Kustantaja: Into
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522643339
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): El�m�kerrat ja muistelmat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.