YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Koulun vika?
Ei saatavilla

Koulun vika?

Korhonen, Maarit

Koulun vika? vie lukijan nykypäivän alakouluun. Luokassa on lapsia kuudesta eri maasta ja oppilaiden oppimiskyvyt vaihtelevat vakavista oppimisvaikeuksista suuriin lahjakkuuksiin. Osa lapsista on lastensuojelun asiakkaita, osan kotona vietetään elitististä elämää. Eriarvoisuus huolenpidon määrässä ei kuitenkaan katso kukkaroa. Uusi sukupolvi tuo opettajalle uusia haasteita, kun komentaa ei enää saa. Lasten kasvattamisen lisäksi opettaja kasvattaa vanhempia. Sirkusmainen meno on vähentänyt opettajan mahdollisuuksia kohdata oppilas rauhassa. Työstään opettaja voi selvitä vain maalaisjärkeä käyttämällä ja huumorilla.

Koulun vika? kertoo suomalaisesta koulusta opettajan silmin. Kirja on hersyvä kurkistus luokkahuoneen sisälle ja vähän koteihinkin. Kirjan oppilaat ovat fiktiivisiä henkilöitä mutta taustamateriaali on totisinta totta. Maarit Korhosella on 30-vuoden kokemus opettajan työstä. Hänen kaihtamaton analyysinsa koulumaailmasta on mitä ajankohtaisin puheenvuoro. Onko "kaikki" koulun syytä ja voiko opettaja edes selvitä nykymenossa?

Kustantaja: Into
Sidosasu:
ean: 9789522641670
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 38

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.