Kirjoita totuutesi! Kirjoittaja laajenevan tietoisuuden spiraalissa
Ei saatavilla

Kirjoita totuutesi! Kirjoittaja laajenevan tietoisuuden spiraalissa

Lindholm-Kärki, Anne

Kirjoittamalla voi laajentaa tietoisuuttaan. Sisäinen kirjoittaminen on dialogia, jossa kirjoittaja kääntyy kuuntelemaan omaa totuuttaan ja oppii luottamaan siihen, että jokin itsessä tietää. Se on mielen irrottamista totutusta, rohkeutta nähdä toisin ja kysyä sitä, mitä ei tiedä. Kirjoittaja sukeltaa alitajuntaan, kohtaa pelkojaan, petty- myksiään ja elettyä elämää. Hän etsii yhteyttä sisäiseen viisauteen, toteutumatto- maan luovuuteen ja tiedostomattomaan lahjakkuuteen.

Tietoisuus- ja unitietoisuuskirjoittaminen ovat sisäisen kirjoittamisen menetelmiä. Ne opettavat pysähtymään ja hiljentymään, raivaavat esteitä luovuuden tieltä, akti- voivat luovaa kirjoittamista ja vahvistavat itsetuntemusta laajassa merkityksessä.

Unitietoisuuskirjoittaminen hyödyntää samoja periaatteita kuin tietoisuuskirjoitta- minen, mutta se keskittyy uniin ja auttaa ymmärtämään ja ohjaamaan niitä. Kirja sopii itsensä etsijöille, elämän merkitystä tutkiville ja kirjoittamiseensa uutta potkua hakeville. Menetelmät ovat kirjoittajan meditaatiota. Kirjoittaja kirjoittaa itseään.

Anne Lindholm-Kärki on tietokirjailija, Uniohjaaja®, Uniohjaajakoulutuksen® luoja ja toteuttaja sekä psykoterapeutti. Hän on hyödyntänyt unia työssään noin kol- menkymmenen vuoden ajan. Basam Books on aiemmin julkaissut Lindholm-Kärjen teokset Uni tuntee sinut (2012) ja Unet tienä luovuuteen (2014).

Kirsi Virkkunen on kirjallisuusterapiaohjaaja, uniohjaaja ja työnohjaaja STOry. Hän hyödyntää monipuolisia kirjoittamisen menetelmiä ja unia ohjaus- ja valmennus- työssään sekä kirjoittajakurssien ohjauksessa. Kirsi Virkkunen on aiemmin julkais- sut yhdessä Anja Kuloveden kanssa teoksen Tuumasta toimeen. Muutospeli (2013). Virkkunen on lisäksi julkaissut runoja antologioissa ja kirjoittanut artikkeleita unista, kiireenkesytyksestä ja työnohjauksesta eri lehtiin vuosina 2004-2014.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522604040
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.