Lintu ja ääni - Kotoiset lintumme solisteina
Ei saatavilla

Lintu ja ääni - Kotoiset lintumme solisteina

Cajander, Riku

Lintu ja ääni esittelee 70 suomalaista lintulajia kuvin, sanoin ja äänin. Teoksessa ovat mukana maamme parhaimmat laulajat ja yleisesti kiinnostavimmat lintulajit.

Lajien esittelyteksteissä on uudenlainen painotus, joka ei keskity pelkästään lintujen ulkonäön kuvaukseen ja pesimiseen. Teksteissä painotetaan kunkin lintulajin laulun ja mielenkiintoisten käyttäytymispiirteiden kuvausta. Lisäksi kerrotaan lintuihin liitetyistä uskomuksista ja kansanperinteistä. Kirjassa myös esitellään kunkin lajin suojelutilanne ja kerrotaan, miten tavallinenkin ihminen voi edistää sen menestymistä.

Kirjan liitteenä olevalla CD:llä on jokaisesta lajista noin 30-90 sekunnin mittainen ääninäyte, jonka avulla voi opetella tunnistamaan lintuja pelkän äänen perusteella. Teos sopii niin lapsille kuin aikuisillekin ja toimii hyvin myös oppimateriaalina.

Riku Cajander on biologi ja luontoaiheisiin erikoistunut toimittaja. Lauri Hallikainen on kuopiolainen tuottaja-äänittäjä, jonka erityisalaa on luonnonäänien tallennus.

Kustantaja: Moreeni
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522541536
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 5812

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.