YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Samurai - Historiallisen soturin käsikirja
Ei saatavilla

Samurai - Historiallisen soturin käsikirja

Turnbull, Stephen

Vuonna 1615 japanilainen eliittisotilasluokka oli valtansa huipulla. Samurai-sotureiden tehtävänä oli totella kuuliaisesti isäntäänsä, puolustaa uskollisesti keisaria ja taistella valtarakenteita uhkaavia barbaareita vastaan. He hallitsivat täydellisesti taistelutekniikat miekkailusta karateen ja ju-jutsuun.

Tämä käytännöllinen ohjekirja kertoo sinulle, kuinka täyttää samuraille asetetut vaatimukset ja säilyttää samurailuokalle ominainen kurinalaisuus sekä taistelukentällä että yksityisessä elämässä. Opit, kuinka hallitaan soturin tavoin. Saat tietää, ketkä samurain täytyy surmata ja mitä irtonaisille päille tehdään sen jälkeen. Entä mitä kulturellit samurait tekevät taisteluiden lomassa? Tai miten suoritetaan hallittu teeseremonia?

Samurain kertojanääni kuuluu kuvitteelliselle 1500-luvulla eläneelle samuraisoturille, jonka elämä ja persoona pohjautuvat Tokugawa-dynastian shogunien neuvonantajien todellisiin elämäntarinoihin. Kirjan tekijä Stephen Turnbull on Leedsin yliopiston lehtori sekä yksi johtavista japanilaisen kulttuurin ja samuraiden tutkijoista. Teos on historiallisista sotureista kertovan kirjasarjan ensimmäinen osa. Seuraavissa osissa kerrotaan gladiaattoreista ja ritareista.

Kustantaja: Moreeni
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522541369
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 3909

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.