YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Työsuhteen päättäminen käytännönläheisesti

Parnila, Kirsi;

Käytännönläheinen työväline kaikille työnantajan edustajille 

Kirjan avulla on helppo varmistaa, että työsuhteen päättämistilanteessa toimitaan lain edellyttämällä tavalla ja näin vältetään kalliiksi tulevat riidat ja oikeudenkäynnit. 3., uudistetussa painoksessa on huomioitu edellisen painoksen jälkeen lainsäädännössä tapahtuneet muutokset, joista tärkeimpiä ovat vuonna 2022 voimaan tullut uusi yhteistoimintalaki ja työsopimuslakiin tehdyt muutokset. 

Kirjassa käsitellään kaikki työsuhteen päättämistilanteet, kuten työsuhteen irtisanominen työntekijästä johtuvin syin sekä irtisanominen ja lomauttaminen työn vähyyden perusteella. Niin ikään työsuhteen päättäminen purkamalla tai purkautuneena käsittelemällä sekä muut hieman poikkeuksellisemmatkin päättämistavat käydään läpi. Asiaa on havainnollistettu oikeustapausesimerkein, joita on teoksen uudistettuun painokseen lisätty runsaasti. 

Työsuhteen päättämissopimukset on myös käsitelty kattavasti. Kirjassa käydään läpi päättämissopimuksen vaikutukset työnantajan ja työntekijän asemaan sekä se, mistä asioista sopimuksessa voidaan sopia ja mistä työntekijä voi pätevästi luopua. Päättämissopimuksessa sovittavia ehtoja on havainnollistettu mallilausekkein sopimuksen laatimisen nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi. 

Kustantaja: Kauppakamari
Sidosasu:
ean: 9789522469304
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 33.44

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.