YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Omistautuminen

Smith, Patti

Mikä pakottaa ihmisen kirjoittamaan? Hakeutumaan erilleen muista, suojelemaan yksinäisyyttään muiden toiveista tai tarpeista välittämättä?

Virginia Woolfilla oli huoneensa, Proustilla suljetut ikkunansa, Marguerite Duras’lla äänetön talonsa, Dylan Thomasilla vaatimaton vajansa. Kaikki he etsivät tyhjää tilaa, jonka voisivat täyttää äärettömyyteen ulottuvilla sanoilla.

Teoksessaan Omistautuminen Smith kertoo kiehtovan tarinan nuoren taiteelleen omistautuneen luistelijan ja häikäilemättömän keräilijän suhteesta, jota hallitsee luomisvoiman, omistushalun ja vapaudenkaipuun muodostama myrskyrintama. Tätä traagista kertomusta valaisee essee, jossa Smith pohtii taiteilijuuden synnyttämiä vaatimuksia ja sen aiheuttamaa levottomuutta ihmisessä.

Omistautumisessa Smith tarjoaa lukijoilleen myös avoimen näkymän omiin muistikirjoihinsa ja omaan työhönsä - hän kertoo runojen, valokuvien ja tarinan avulla niistä sattumista ja valinnoista, jotka toimivat kirjoittajan mielikuvituksen johtotähtinä.

 

Kustantaja: Siltala
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522345189
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.