YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Elisabeth Järnefeltin kirjeitä 1881-1929

Talas, SuviSirkku (toim.)

Elisabeth Järnefelt (1839-1929) oli aikansa tunnetuimpia naisia. Hän oli naimissa kuvernööri ja senaattori Alexander Järnefeltin kanssa, ja perheen lapsista Arvid tuli tunnetuksi kirjailijana, Eero taidemaalarina ja Armas säveltäjänä. Aino-tytär avioitui säveltäjä Jean Sibeliuksen kanssa.

Elisabeth Järnefelt toimi sukunsa kirjeenvaihtajana vuosikymmenten ajan. Kirjeet kertovat paljon lasten elämästä ja taiteilijantyöstä, mutta myös aikakauden kulttuurielämästä ja suomalaistuvan sivistyneistön tuntemuksista. Järnefeltien koti oli ylioppilaiden tukikohta, kirjallinen salonki, jonka vaikutus näkyy lukuisien taiteilijoiden, kuten kirjailija Juhani Ahon töissä. Kiinnostavinta on kuitenkin tutustua itse Elisabethiin, rohkeaan ja kumartelemattomaan naiseen, jonka tunnuslauseena oli "Taide on totuuden palvomista tunnemaailmassa". Teos ilmestyy nyt uutena laitoksena.

Kustantaja: SKS
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789522224033
Ilmestymisvuosi: 2015
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.