YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Tekoälyn vallankumous - Käsikirja
Ei saatavilla

Tekoälyn vallankumous - Käsikirja

Ojanperä, Tero

Opi hyödyntämään tekoälyn murros ja ymmärrä sen vaikutukset ammatteihin ja yhteiskuntaan!

Tero Ojanperän uutuusteos on käytännön opas uusien tekoälytyökalujen, kuten ChatGPT:n, kuvia tuottavan DALLE-2:n ja Midjourneyn, käyttöön. Massiiviset tekoälymallit tuottavat tekstiä, kuvia, musiikkia, liikkuvaa kuvaa ja jopa 3D-malleja tavalla, jonka ei aiemmin uskottu olevan mahdollista koneille.

Kirja kertoo myös Adobe Photoshopin uusista ominaisuuksista sekä Fireflysta, jotka ovat villinneet netin uskomattomilla kyvyillään muokata kuvia.

"Tekoälystä on kirjoitettu paljon, mutta olen halunnut käsitellä aihetta monipuolisesti eri näkökulmista. Haluan auttaa lukijaa navigoimaan tämän vallankumouksen pyörteissä ja tekemään parempia päätöksiä. Olitpa yritysjohtaja, loppukäyttäjä tai julkisen sektorin päätöksentekijä, tekoäly muuttaa organisaatiotasi ja omaa työtäsi, eikä sen vaikutuksia voi jättää huomioitta."

Tero Ojanperä on pohjoismaiden suurimman tekoäly-yrityksen Silo AI:n hallituksen puheenjohtaja ja perustajaosakas, työelämäprofessori Aalto yliopistossa ja startup-sijoittaja. Hän toimii useiden pörssi- ja kasvuyritysten hallituksissa. Fast Company -lehti on valinnut hänet yhdeksi liiketoiminnan luovimmista henkilöistä maailmassa, ja World Economic Forum valitsi hänet arvostetuksi Young Global Leaderiksi.

 

Kustantaja: muu
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789521450716
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 69.1

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.