YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Karakalin voima - Purppurausvan animaagit

Immonen, Helena

Kumpi on vahvempi, eläin vai ihminen?

Seikkailuja, taisteluita ja sykähdyttäviä kohtaloita - henkeäsalpaavan jännittävä sarja animaagiheimojen mailta alkaa!

Kaksitoistavuotiaana Tommon on heimonsa muiden jäsenten tavoin aika ottaa vastaan oma eläinhahmonsa ja aloittaa vaellus täysi-ikäisyyteen Purppurausvassa. Tommo saa eläimekseen karakalin eli aavikkoilveksen, mutta eläimen hahmoon tottuminen ei ole ihan helppoa. Vaikeuksissa Tommoa auttaa Aasa, joka on ilman eläinhahmoa jäänyt heimonsa hyljeksimä tyttö. Aasa ja Tommo ystävystyvät ja saavat tietää vihollislauman johtajan, Ismarin, julmasta suunnitelmasta, joka on pakko pysäyttää. Nuoret lyöttäytyvät yhteen varpushahmoisen tiedustelijan, Heddan, kanssa, ja lähtevät Ismarin luo. Kolmikon voimat punnitaan huimassa seikkailussa, jonka aikana vaakalaudalla on jopa oman heimon tulevaisuus.

Karakalin voima aloittaa koukuttavan seikkailusarjan, jossa nuorten animaagien rohkeus joutuu koetukselle, kun he joutuvat taistelemaan animaagiheimoja uhkaavaa vaaraa vastaan. Kohtalokkailla hetkillä Tommo, Aasa ja Hedda tarvitsevat sekä viisautta että vaistoja.

Helena Immonen on espoolainen kirjailija, joka rakastaa hyviä tarinoita. Hän kirjoittaa seikkailufantasiaa lapsille ja nuorille sekä trillereitä aikuisille. Jos Helena saisi valita itselleen yhden supervoiman, hän haluaisi osata lentää.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520460938
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.