YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Jonakin päivänä

Gorman, Amanda

Yhdessä meillä on toivoa

Joe Bidenin virkaanastujaisissa esiintynyt runoilija ja New York Timesin bestsellerkirjailija Amanda Gorman sekä palkittu kuvittaja Christian Robinson ovat luoneet ajattoman kuvakirjan täynnä toivoa.

Joskus koko maailma tuntuu olevan rikki ja ongelmat ylitsepääsemättömiä, mutta meillä kaikilla on valta vaikuttaa. Tarvitaan vain vähän uskoa ja ystävien apua. Yhdessä voimme löytää maailmasta kauneutta ja saada aikaan muutoksen.

Kuvakirjan intiimi ja inspiroiva teksti ja upeat kuvitukset näyttävät, kuinka pienimmälläkin eleellä voi olla vaikutus, joka kantaa.

Amanda Gorman (1998) on Yhdysvaltain historian nuorin presidentin virkaanastujaisissa esiintynyt runoilija ja ensimmäinen henkilö, jolle on myönnetty arvonimi National Youth Poet Laureate. Hän on runoilija ja aktivisti, jonka tekstit käsittelevät mm. rotu- ja ympäristökysymyksiä sekä sukupuolten tasa-arvoa. Gorman on ollut esillä Today Show’ssa, PBS Kids - ja CBS This Morning -ohjelmissa sekä New York Timesissa, Voguessa, Essencessäja O-lehdessä. Hän on valmistunut Harvardin yliopistosta ja asuu synnyinkaupungissaan Los Angelesissa. Gormanilta on julkaistu aiemmin suomeksi virkaanastujaisrunoteos Kukkula jolle kiipeämme sekä kuvakirja Muutos soi. Runokokoelma Call Us What We Carry ilmestyy suomeksi myöhemmin vuonna 2024. www.theamandagorman.com

Christian Robinson on yhdysvaltalainen kuvittaja, kirjailija, animaattori ja graafinen suunnittelija, jolta on julkaistu useita palkittuja ja New York Timesin bestsellerlistan kärkeen nousseita kuvakirjoja, mm. Meghanin, Sussexin herttuattaren kirjoittama The Bench. www.theartoffun.com

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520460266
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 85.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.