YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Lannistumaton Linnea

Heinonen, Henna Helmi

Ovatko Linnean unelmat liian suuria?

Vauhdikkaan IceLove-sarjan seitsemäs osa esittelee Linnean, jolle harrastus on kaikki kaikessa.

Linnea on iloinen ja sinnikäs IceLove-joukkueen jäsen. Hän elää ja hengittää muodostelmaluistelua ja haaveilee pääsevänsä joskus MM-kisoihin ja mestaruusjoukkueeseen. Siksi Linnea treenaa ahkerasti eikä jätä koskaan treenejä väliin, vaikkei ymmärrystä aina löydy kavereilta eikä oikein perheeltäkään.

Joukkueessa Linnealla on paljon ystäviä ja hän on onnellinen, mutta koulussa asiat eivät ole yhtä hyvin. Kun paikallismedia vielä tekee jutun Linnean suurista unelmista, kaikki tuntuvat naureskelevan hänelle. Tilanne muuttuu koko ajan pahemmaksi, kunnes hän löytää ratkaisun ahdinkoon - yhdessä isänsä kanssa!

Henna Helmi Heinonen (s. 1981) on Seinäjoella asuva kirjailija, nuorisopsykologi ja viiden kouluikäisen äiti. Alun perin hän tuli tunnetuksi Minusta tulee kirjailija -blogistaan. Henna Helmin monipuoliseen tuotantoon kuuluu teoksia niin lapsille, nuorille kuin aikuisille. Henna Helmi Heinonen on vuoden 2018 Lasten LukuVarkauden voittaja ja vuoden 2019 Runeberg Junior -palkintoehdokas.

Reetta Niemensivu on lahtelainen kuvittaja ja sarjakuvataiteilija, jonka työt ovat olleet ehdolla mm. lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkinnon sekä Sarjakuva-Finlandian saajaksi.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520458683
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.