YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Robottipöllöjen hyökkäys. Etsiväpari Takku ja Tuppi

Copeland, Sam; Pearson, Jenny

Hulvaton etsiväpari jälleen kiperän arvoituksen kimpussa.

Uusi lukuvuosi Pikku Outokodon koulussa alkaa, mutta omituinen meno jatkuu!

Agatha Tuppi ja Lenny Takku palaavat kouluun kesän jälkeen ja huomaavat pian, että jotain kummallista on jälleen tekeillä. Oppitunteja vahtivat laserkatseiset robottipöllöt, ja tuntien aikana oppilaiden on poljettava vimmatusti kuntopyörää. Kun vielä luokkakaveri Ernie muuttuu neroksi yhdessä yössä ja koulun kellarissakin tapahtuu jotain outoa, on etsiväparin ryhdyttävä tutkimuksiin.

Vakooja-etsivät Agatha Tuppi ja Lenny Takku arvelevat, että kaiken takana on koulun uudistuksia ajanut Pamela Piukkaperä ja hänen kiero firmansa Minerva. Mutta ehtiikö etsiväpari selvittää arvoituksen ennen kuin on liian myöhäistä?

Sam Copeland on kotoisin Manchesterista. Nykyään hän asuu Lontoossa vaimonsa, kolmen lapsensa ja kahden kissansa kanssa. Hän on työskennellyt mm. kanakuiskaajana ja mammuttien trimmaajana. Hänen aikaisempia lastenromaanejaan ovat mm. Sami muuttuu kanaksi, Sami muuttuu hirmuliskoksi, Sami muuttuu mammutiksi sekä yhdessä Jenny Pearsonin kanssa tehty Etsiväpari Takku ja Tuppi - Kaaoksen kalsarit. Sam Copeland ei aio lopettaa kirjoittamista, huolimatta lakimiesten uhkailuista...

www.sam-copeland.com

@stubbleagent

Jenny Pearson, Maailman paras opettaja, on palkittu kuudella mukilla, yhdellä jääkaappimagneetilla, seinälaatalla ja usealla onnittelukortilla. Kun hän ei ole inspiroimassa oppilaitaan koulussa, hän rentoutuisi mielellään kahden poikansa kanssa, mutta se ei ole mahdollista, sillä pojat pitävät häntä elävänä kiipeilyseinänä. Jenny Pearsonin aikaisempia lastenromaaneja ovat mm. Freddien superihmeellinen seikkailu, Uskomattomat ennätystenrikkojat sekä Sam Copelandin kanssa kirjoitettu Etsiväpari Takku ja Tuppi - Kaaoksen kalsarit.

www.jennypearsonauthor.com

@J_C_Pearson

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520448080
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: L 84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.