Niin kaunis on maa

Pääskynen, Markku

Niukan tyylin taiturilta.

Niin kaunis on maa on voimakas ja arvoituksellinen romaani ikuisista haaveista, ratkaisevista valinnoista ja todellisuudesta, joka äkkiarvaamatta suistuu raiteiltaan.

Aliinan ja Onnin ystäväpariskunta katoaa illanistujaisten jälkeen kuin maan nielemänä. Huoli heistä on pian kova. Onnin olo on myös oudon eksynyt, kun vahva ja itseriittoinen Tuomas on äkisti poissa. Yksinäisillä kävelyretkillään pitkin Helsingin rantoja Onni pohtii ystäväänsä, joka kulkee maailmalla omistajan elkein ja vetää muita vastustamattomasti puoleensa. Silti Tuomas ei ole onnellinen. Miksi on niin vaikeaa elää oikein ja hyvin? Onko aikamme ihminen vain pimeä planeetta, joka loistaa lainavaloa?

Markku Pääskynen (s. 1973) onnistuu sanomaan tiheissä lauseissaan paljon. Hänen teoksensa ovat hämmästyttäneet ja ihastuttaneet niin lukijoita kuin kriitikoitakin, ja ne ovat saaneet useita kirjallisuuspalkintoja ja -ehdokkuuksia. Niin kaunis on maa on Pääskysen yhdestoista romaani.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520447878
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.