Suurteoksia II

Maisonen, Petra; Turunen, Saara

Kirjoituksia kirjallisuudesta ja elämästä.

Mikä on sinun suurteoksesi? Kirja joka mullisti elämäsi. Kirja jonka haluaisit kaikkien lukevan. Tai joka on niin tärkeä ja rakas, että haluaisit varjella sitä muiden katseilta.

Vuonna 2021 ilmestynyt Suurteoksia-antologia syntyi vastakirjoituksena perinteisille klassikkolistoille. Ajatuksena oli kerätä kokoon tekstejä, joissa näkökulma ei olisi kirjallisuushistoriallinen vaan joissa kirjoittajat nostaisivat esiin itselleen merkityksellisen teoksen, sellaisen, joka on koskettanut, vaikuttanut, muuttanut suuntaa.

Suurteoksia ilahdutti lukijoita ja johdatti uusien teosten ääreen. Niin tekee myös Suurteoksia II, jossa itselleen käänteentekevästä kirjasta kertovat Tuuve Aro, Aina Bergroth, Johanna Holmström, Emmi Itäranta, Riitta Jalonen, E. L. Karhu, Anita Konkka, Anni Kytömäki, Leena Lehtolainen, Rosa Liksom, Laura Lindstedt, Maria Matinmikko, Outi Mäkinen, Riikka Pulkkinen, Minna Salami, Emmi-Liia Sjöholm, Saara Turunen, ja Pauliina Vanhatalo.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520446109
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter2
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.