Räjähdysvaara

Pylkkänen, Kaisa

Stand up -koomikon räävittömän hauska esikoisromaani.

Kaikilla on huonoja työpäiviä, mutta harva joutuu kohtaamaan paskamyrskyn suorassa lähetyksessä. Hulvaton romaani siitä mitä tapahtuu, kun keski-ikäinen TV-juontaja päättää palauttaa uskottavuutensa kohupotkujen jälkeen.

Miina Malviston terveys reistailee ja olo on räjähdysherkkä. Kun talk show’n tärkeä teemajakso muuttuu farssiksi, hän lataa kulisseissa perkelöityneen mielipiteensä haastateltavasta. Harmi vain, että mikrofoni on yhä päällä. Nolattu Miina yrittää pelastaa julkisuuskuvansa lunastamalla televisiossa möläytettyjä lupauksia. Maratonia varten voi aina treenata, mutta työtarjoukset ovat kiven alla julkkiksellakin. Ilkikurinen romaani pohtii, miten lapseton keski-ikäinen nainen löytää paikkansa maailmassa, jossa papukaijalle on helpompi puhua kuin ihmisille.

Kaisa Pylkkänen (s. 1974) on käsikirjoittaja, ohjaaja ja palkittu stand up -koomikko. Hän on käsikirjoittanut useita suosittuja televisiosarjoja, kuten Pientä laittoa, Uutishuone ja Käenpesä. Räjähdysvaara on hänen esikoisteoksensa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520445850
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuuskauno

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.