Anni kaverinkesyttäjä suolaisilla vesillä

Paasto, Kaisa

Anni seikkailee sattumusten saarella!

Todentuntuisen Anni kaverinkesyttäjä -sarjan kolmannessa osassa vietetään kesää saaristossa. Mutta kauan odotettu loma Niko-serkun luona ei olekaan aivan sitä mitä Anni luuli...

Niko pelottelee Annia ja väittää että saarella kummitteleva Pyykkäri-Annin haamu olisi erityisen kiinnostunut kaimastaan. Anni ei tietenkään usko aaveisiin, mutta kun todisteita kasautuu, on vaikea pysyä tyynenä. Kuohuja tiedossa!

Realistinen Anni kaverinkesyttäjä -sarja on saanut paljon kiitosta, mm. tärkeiden kaveri- ja tunnetaitojen taitavasta käsittelystä.

Kaisa Paasto (s. 1979) on Espoossa asuva kääntäjä-copywriter, jonka kotona asuu lapsia, lemmikkejä ja mies. Anni kaverinkesyttäjä -sarja on saanut lentävän lähdön: loistavien arvostelujen lisäksi sen julkaisuoikeudet on myyty jo Saksaan ja Albaniaan.

Palkittu sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Mari Ahokoivu (1984) asuu ja työskentelee Kööpenhaminassa. Hänen sarjakuviaan ja lastenkirjakuvituksiaan on julkaistu monissa maissa.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520444365
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.