Gangstan tie Hollywoodin kultasormeksi

Ice-T

Ice-T tunnetaan hiphopikonina ja gangstarapin luojana. Televisionkatsojat muistavat hänet draamasarjasta Kova laki: Erikoisyksikkö ja elokuvayleisö muun muassa rainasta Määränpäänä Graceland.

Monilahjakkuuden muistelmat ovat hämmästyttävä tarina siitä, miten lainsuojattomasta gangstasta tuli kulttuurin kultasormi. Ice-T kasvoi South Centralin jengejä kuhisevilla kaduilla ja jäi varhain orvoksi. Suurin osa hänen ystävistään päätyi jo alaikäisenä mullan alle tai vankilaan. Ice-T ajautui lain tuolle puolen ja tienasi elantonsa ryöstelemällä sekä kaupittelemalla huumeita ja varastettua tavaraa. Hän kuitenkin tajusi ajoissa muuttaa kurssia ja kanavoi tiiliä murskaavan energiansa taiteeseen. Lopulta hän saavutti kansainvälisen maineen muusikkona, tuottajana ja Hollywood-näyttelijänä.

Hullunrohkeuden puolesta puhuvat muistelmat paljastavat niin katujen kuin Hollywoodinkin maailman armottomuuden. Kertomus vilisee ennen kuulemattomia tarinoita tutuista hahmoista, kuten Tupac Shakurista, Chris Rockista ja Flavor Flavista.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520108649
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 78
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.