Black Peider - URA, kuvitettu toimintakertomus 1999-2012

Tikkanen, Petteri

URA on elämää suurempi CV. Alun perin sarjakuvataiteilija Petteri Tikkasen alter egoksi syntynyt "ex-vapaapainija" sukeltaa sarjakuvahahmoksi ja sieltä takaisin kitaran varteen. Mikä ajaa miestä pukeutumaan trikoisiin... rikkinäisiin sellaisiin? Voima, vapaus, pelko vai itsensä alittaminen?

Juontohommat burleskifestivaaleilla, elävän mallin haastava osa, suomalaisen vapaapainin ensimmäinen aalto, bändit Hämärä no 5 ja Vectors - siinä pari esimerkkiä kuvioista, joissa Black Peider on marinoitu. Tiukasti marginaalissa myllertävä Black Peider raivostuttaa ja ihastuttaa asennetta, intohimoa ja akustista kurmootusta uhkuvalla musiikillaan.

Kirjassa on maalauksia, piirroksia, julisteita, blogisarjakuvia, fanitaidetta ja muita visuaalisia tallenteita Black Peiderin sykkivän URAn varrelta. Black Peiderista kertovat sarjakuvat ovat samalla tavalla kömpelöitä ja suttuisia kuin hänen esittämänsä musiikki - mutta luuytimeen asti inhimillisiä. Lue sarjakuvallinen selonteko aikamme mystisestä tulkista!

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520107895
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.