YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Seitsemän kuolemansyntiä
Ei saatavilla

Seitsemän kuolemansyntiä

Taylor, Corey

Harvinaisen aggressiivisista esiintymisistään tunnetun Slipknotin keulahahmo Corey Taylor seuloo sielunsa pohjamudat tässä poikkeuksellisessa omaelämäkerrassa. Sen punaisena lankana ovat kuolemansynnit, joita eritellen hän käy läpi vaiheitaan.

Corey Taylor tietää mistä puhuu: palvotulla maailmantähdellä on ollut mahdollisuus ja varaa sikailla ja sekoilla kaikin kuviteltavissa olevin tavoin. Kun Slipknotin suosio kasvoi ja sen jäsenten elämäntyyli kävi yhä rajummaksi, Taylor alkoi pohtia, mitä "synti" oikeastaan tarkoittaa. Mitä merkitsee olla "hyvä" tai "huono" ihminen?

Omien kokemustensa valossa Taylor perustelee, miksi kuolemansynneiksi luokitellut laiskuus, kateus, mässäily, viha, himo, turhamaisuus ja ahneus eivät ole syntejä, eivätkä varsinkaan kuolemaksi. Arvioituaan koko synnin käsitteen uudelleen hän myös heittää kehiin oman ehdotuksensa uudeksi seitsikoksi. Armottoman henkilökohtainen ja rehellinen tilitys sisältää myös niin paljon huumoria ja piikittelyä, että Tayloria voi hyvällä syyllä kutsua Amerikan Hynyseksi.

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520106461
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.