YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ilman Lenin-setää, huom.

Liesaho, Jan

Porvari nukkuu paremmin kuin koskaan köyhien tapellessa keskenään. Jotakin olisi tehtävä?

Hyvinvointivaltio pilkotaan, idealisteja pilkataan ja kansalaisista on tullut post-politiikan sohva­perunoita. Taide valjastetaan vientiveturiksi kun uutta Nokiaa ei näy. Ja vasemmiston kannatus polkee pohjamudissa.

Teoksen artikkelit, esseet ja keskustelut luotaavat vasemmiston tulevaisuutta ja venyvät queer-politiikasta tekijänoikeuskysymyksiin. Kirjoittajina muun muassa Teatterikorkeakoulun vararehtori Esa Kirkkopelto, sarjakuvataiteilija Johanna Rojola, kuvataiteiden professori ja taiteen tohtori Teemu Mäki, kirjailija Jani Saxell, kaupunginvaltuutettu ja toimittaja Silvia Modig, kustannuspäällikkö ja kunnallispoliitikko Tuomas Rantanen sekä filosofi ja esseisti Janne Porttikivi

Vasemmistotaiteilijat ja –kulttuurityöntekijät-toimintaryhmä VATAK on tammikuussa 2010 perustettu verkosto, joka pyrkii tuottamaan tuoreita näkökulmia poliittiseen keskusteluun ja toimintaan. Pamfletti toteutetaan yhteistyössä VATAKin kanssa.

 

Kustantaja: Into
Sidosasu:
ean: 9789520106188
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 32.01

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.