YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Slayer
Ei saatavilla

Slayer

McIver, Joel

Kuule kutsu kuolonenkelten!

Musiikillinen massamurhaaja on viimein saanut arvoisensa historiikin.

Ainutlaatuisen aggressiivisesta musiikistaan tunnettu Slayer on extrememetallin kiistaton kuningas. Losangelesilainen thrashmetalbändi on levy levyltä venyttänyt musiikillisen äärimmäisyyden rajoja, ja vielä neljännesvuosisata perustamisensa jälkeen se vetää katsomot täyteen ympäri maailman ja nauttii sekä kriitikkojen että kollegojensa ehdotonta kunnioitusta.

Yhtye on uransa varrella julistettu pannaan muun muassa satanismia ja uskonnollista terrorismia käsittelevien sanoitustensa takia, siitä on revitty niin paljon otsikoita ja sen fanit ovat kunnostautuneet niin lahjomattomalla mielipuolisuudella, että kiistanalaisuudesta on tullut erottamaton osa Slayer-kulttia.

Metalliasiantuntija Joel McIver pureutui viimein juurta jaksaen Slayerin saagaan, ja tuloksena syntyi kirja, joka on pakollista luettavaa kaikille äärimmäisen metallin ystäville. Teos seuraa bändin taivalta levy levyltä ja skandaali skandaalilta, ja niitä todellakin riittää. Porautuessaan pimeyden ytimeen McIver kumoaa Slayerin pitkällä ja myrskyisellä uralla syntyneet väärinkäsitykset ja valottaa bändin perverssiä nerokkuutta.

Joel McIver on julkaissut kymmenen kirjaa, joista suosituin, kehuttu Metallica-historiikki, on ilmestynyt mm. Liken kustantamana.

"Suomentaja Ilkka Salmenpohja on saanut slangisanoja vilisevän kielen sujuvaksi.-- Slayer on suositeltava lukupaketti yhtyeestä kiinnostuneille - lukukokemuksen mielekkyys vaan voi vaihdella sen mukaan, miten yhtyettä aiemmin tuntee." – Teemu Lampinen, Ilkka

"Teos käy lävitse metallibändin historian riittävän tarkasti, ettei siitä jää noviiseille kysyttävää, mutta samalla viljelee riittävästi knoppitietoja ja hauskoja lainauksia, jotta kirja pysyy myös ihan mielenkiintoisena vannoutuneimmallekin Slayer-fanille." – Kouvolan Sanomat, Niko Kaartinen

www.joelmciver.co.uk

www.slayer.net

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789520102265
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 78

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.