50 syytä ostaa reilun kaupan tuotteita

Litvinoff, Miles Madeley, John

Tarkan kuluttajan opas sekä vasta-alkajille että asiaan perehtyneille.

Reilu kauppa on vauhdikkaasti kasvava globaali liike. Reilun kaupan tuotteita on kaupoissa nykyään yhä enemmän perinteisistä banaaneista suklaaseen ja silkkilakanoista laatuviineihin. Miksi reilu kauppa on tärkeää? Miles Litvinoffin ja John Medeleyn kirjassa on viisikymmentä perustetta sille, kuinka ihmiset ja planeettamme hyötyvät reilusta kaupasta. Innostavasti he selvittävät, miten kukin kuluttaja voi olla mukana kohentamassa ja jopa pelastamassa ihmishenkiä sekä tekemässä maailmankaupasta köyhien kannalta edullisempaa.

Tiesitkö, että osaltaan reilu kauppa mm. hävittää riistotyöpaikkoja, lopettaa lapsityövoiman käytön, vähentää kehitysmaiden viljelijöiden velkataakkaa ja suojelee ympäristöä? Kirja on myös kriittinen opas kansainväliseen kauppaan ja osoittaa, että reilu kauppa on toteuttamiskelpoinen vaihtoehto kehitysmaiden viljelijöille ja tuottajille.

Kirjan suomenkielinen laitos on muokattu vastaamaan suomalaisen kuluttajan ongelmiin.

Kirjan brittiläiset kirjoittajat ovat pitkän linjan reilun kaupan ja globaalin oikeudenmukaisuuden aktivisteja.

”Oletpa sitten reilun kaupan intoilija tai vasta mietit näiden tuotteiden ostamista, kirja tarjoaa lukuisia uusia syitä olla tarkka kuluttaja.” – Richard Bennett

"Kirjan lukemisen jälkeen epäreilu kauppa tuntuu pähkähullulta ajatukselta - kuten kirjassakin todetaan." – Kristiina Pänkäläinen, Keskisuomalainen

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520101602
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: 68

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.