YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Dekkarelia - Hämärähommia rajamailta
Ei saatavilla

Dekkarelia - Hämärähommia rajamailta

Saharinen, Jokke (toim.)

Joensuun sarjakuvaseura palaa tuhdin paketin kera. Dekkarelia on vuonna 1996 perustetun seuran kuudes antologia-albumi. Jo neljättä kertaa albumin tarinoilla on yhteinen teema. Tällä kertaa teemaksi valikoitui rikosaihe.

Joensuun sarjakuvaseuran uusi albumi on nimeltään Dekkarelia - Hämärähommia rajamailta. Sen sarjakuvia yhdistävät rikokset ja niiden kovasti tutunoloiset tapahtumapaikat. Nokkela lukija saa helposti selville sen, että rikospaikkoina tarinoissa toimii Joensuu.

Yhteisestä "ratkaistavana rikos Joensuussa" -teemasta huolimatta Dekkarelian 17 tekijää ovat ottaneet sarjakuvissaan mukavasti vapausasteita. Aihetta on käsitelty monella tavalla, takertumatta perinteiseen "kuka sen teki" -kaavaan. Vaikutteita ja innoitusta on ammennettu monesta suunnasta, eikä dekkari-termiä ole rajattu pelkästään ilmiselviin yksityisetsiviin tai salapoliiseihin. Vaikka tarjolla on ruudinsavua, kovanaamoja ja lakonisia repliikkejä, mukana on myös arkisempia arvoituksia ja vaikeaselkoisempiakin tapauksia.

Dekkarelia on Joensuun sarjakuvaseuran julkaisuista tukevin - rikoksia ratkotaan peräti 76 sivun voimin. Dekkarelia on jatkoa sarjakuvaseuran kareliaanitrilogialle, jonka muodostivat Kalevala-aiheinen Sariola (1999), Pohjois-Karjalan henkistä tilaa kartoittanut Karelikummaa (2001) ja Suomirockiin porautunut Älppäri (2004).

Dekkarelian myötä suomalaisen sarjakuvan kentästä tulee samalla paikattua vähintäänkin albumin mentävä aukko. Kotimaisista dekkarisarjakuvista ei ole ollut ylitarjontaa, vaikka romaanimuodossa rikostarinoita tuntuvat ainakin myyntitilastojen mukaan lukevan lähes kaikki.

Kustantaja: 000muu
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789519752556
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 85.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.