YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Potilaana koko maailma

Taipale, Vappu; Taipale, Ilkka

Lääkärin Sosiaalisen Vastuun historiikki. 

Monelle lääkärin uralle hakeutuvalle keskeinen syy alan valintaan on halu auttaa kanssaihmisiä. Tiedän että en ole ainoa, jolle jo opintojen tekninen luonne ja irrallisuus ympäröivästä yhteiskunnasta tuottivat pettymyksen. Pian myös käytännön lääketieteen sisäänpäin kääntynyt ja itseensä tyytyväinen kulttuurinen pohjavire vahvistivat turhautuneisuutta. 

Lääkärin sosiaalinen vastuu tarjosi väylän kanavoida sitä energiaa, jonka huoli huonommassa asemassa olevista synnytti. Vasta tämä kirja avasi minulle LSV:n toiminnan laaja-alaisuutta tavalla, joka ei ole innostuneellekaan rivijäsenelle aikanaan avautunut. Vaikka historiikki ei voikaan kattaa kaikkea toimintaa, sen sisältö on kaikessa hengästyttävyydessään riemukasta (ja nostalgista) luettavaa. Kiitos kokoajille ja kaikille kirjoittajille paljon aikaan saaneen yhteisön dokumentoinnista. Toivon, että tämä historiikki innostaa osaltaan tulevia medisiinaripolvia ottamaan aloitteen omiin käsiinsä. Maailma ei ole vielä valmis! -Juha Teperi, johtaja, Tampereen yliopiston tutkijakollegium. 

Kustantaja: 001 omakustanne
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789519457468
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 59.21
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2309Uutuustieto

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen10+
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.