Pahkasika nro 9

Mikkola, Jukka

Uusi, remasteroitu painos huumorilehti Pahkasian numerosta 9, joka ilmestyi alun perin vuonna 1981. Toimitettu, ladottu ja taitettu uudelleen alkuperäisen mallin mukaan.

Pahkasian numerossa yhdeksän on yltiöromanttinen kansi. Vuonna 1981 se hämäsi varomattomia lehtipisteissä asioineita kansalaisia. Moni osti albumin vahingossa - ja jäi koukkuun! Useat vannoutuneet Pahkis-diggarit mainitsee ensimmäiseksi kiinnekohdakseen Pahkasian maailmaan nimenomaan tämän numeron.

Tutustumme mm. Unto Yrmyyn - lastenvihaajaan, amerikkalaistuneeseen Vaahteramäen Eemeliin ja Usko "Ärsy" Häikiöön - Suomen *****maisimpaan mieheen.

Pahkasian suosikkisarjakuvat Jurpo ja Pahkeinen saivat ensiesiintymisensä tässä albumissa.

Mukana myös isänmaallinen sisutuslehti Koti ja korsu, tualetti - kodin keskipiste, pahkapähkinöitä älyniekoille ja stereokäkikello.

Yhteensä 41 huumoriartikkelia ja sarjakuvaa.

Kaikista Pahkasian huumorialbumeista ilmestyy uudet, remasteroidut painokset. Koko sarja (n:rot 1-79) on valmis vuonna 2025, jolloin Pahkasika täyttää 50 vuotta.

Kts. tarkempi esittely: https://www.pahkasika.net/albumit/

 

Kustantaja:
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518992533
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 85.32

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.