YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Corto Maltese: Keskiyön auringon alla

Canales, Juan Diaz

Kaksikymmentä vuotta Hugo Prattin lähdettyä Corto Maltese palaa.

 

Vuonna 1995 menehtynyt Hugo Pratt toivoi, että hänen sankarinsa ei kuolisi hänen mukanaan. Prattin toive täyttyy viimein: uudessa albumissa Corto Maltese taivaltaa Yhdysvaltain ja Kanadan lumisten erämaiden halki viedäkseen ystävänsä Jack Londonin viestin tämän nuoruudenrakastetulle. Vastalahjaksi kirjailija on luvannut Cortolle seikkailun – ja salaperäisen aarteen. Matkalla laivaton merikapteeni kohtaa erikoisen kirjeen, myrskyn ja luonnollisesti myös kohtalokkaita naisia...

Vuoteen 1915 sijoittuva tarina jatkaa siitä, mihin Corto Maltesen ensimmäinen seikkailu Suolaisen meren balladi päättyi.

Uuden albumin on kuvittanut Rubén Pellejero ja käsikirjoittanut Juan Díaz Canales. Espanjalaiskaksikko kuuluu sarjakuvan koviin ammattilaisiin. Pellejeron piirrosjälki mukailee Prattin varhaisempaa tyyliä, ja Canales on tavoittanut muun muassa Cortolle ominaisen puhetavan. Yhdessä he ovat luoneet Prattin tyylille uskollisen mutta silti itsenäisen ja omalakisen kertomuksen.

Kustantaja: Jalava
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518875324
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.