YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Hyvinvointia työstä
Ei saatavilla

Hyvinvointia työstä

Virtanen, Petri; Sinokki, Marjo

  • Merkityksellinen työ lisää ihmisen hyvinvointia.
  • Kaikesta työstä saatavia hyvinvointikokemuksia on mahdollista säädellä.

Hyvinvointia työstä on kokonaisvaltainen esitys työn merkityksestä yksilön hyvinvoinnille, työhyvinvoinnin syntymisestä työpaikoilla ja työhyvinvoinnin yhteiskunnallisesta merkityksestä. Se kuvaa muun muassa työhyvinvointiin panostamisen taloudellisen merkityksen ja johtamisen ja työhyvinvoinnin kiinteän liitoksen sekä tarjoaa runsaasti havainnollisia esimerkkejä eri organisaatioiden ja sektoreiden hyvistä toimintamalleista.

Tästä käytännönläheisyydestään huolimatta kirja tarkastelee työhyvinvointia myös laajemmassa yhteydessä kuin vain arkipäivän käyttötietona ja tuo näkyviin työhyvinvoinnin taustateoriat. Se onkin ensimmäinen suomenkielinen esitys työhyvinvointiajattelun kehittymisestä.

Kirja on konkreettinen apuväline kaikille työhyvinvoinnin ja työsuojelun kanssa työskenteleville – esimiehille, henkilöstöhallinnolle, työterveyshuollolle ja luottamusmiehille. Kirja soveltuu hyvin myös oppikirjaksi yhteiskunta-, hallinto-, käyttäytymis- ja lääketieteen aloilla.

VTT Petri Virtanen on ma. hallintotieteen professori Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa ja Lapin ja Helsingin yliopistojen dosentti. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt Turun kaupungin hyvinvointitoimialan palvelutuotantojohtajana ja Net Effect Oy:n toimitusjohtajana. Virtanen on julkaissut aktiivisesti hallinnon kehittämiseen, työhyvinvointiin, johtamiseen ja työyhteisöihin liittyviä teoksia 1990-luvun puolestavälistä alkaen.

LT Marjo Sinokki on työterveysjohtaja Turun Työterveystalossa Turun konsernihallinnon palvelukeskuksessa. Hän on työterveyshuollon ja terveydenhuollon erikoislääkäri, ja hänellä on sosiaali- ja terveydenhuollon johtajan pätevyys.

 

Kustantaja: Art House
Sidosasu:
ean: 9789518853674

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.