Oppilaan tehtävä

Hunter, Erin

Suuren taistelun jälkeen Myrskyklaani, Varjoklaani, Jokiklaani ja Tuuliklaani ovat eläneet rauhassa ja yltäkylläisesti reviireillään järven ympärillä. Kissanpäiville on kuitenkin tulossa pian loppu; edessä siintää synkkä varjojen aika. 

Klaanit saavat ratkaistavakseen salaperäisen ennustuksen. Nuori Myrskyklaanin parantajaoppilas Leppätassu lähtee vaaralliselle matkalle korjatakseen vanhan vääryyden. Hyvää tarkoittava ajatus uhkaa kuitenkin koitua soturiklaanien kohtaloksi. 

Varjojen aika -saagassa palataan Myrskyklaanin päällikön Vatukkatähden valtakauteen, Tähtien enne -saagan jälkeisiin tapahtumiin. Oppilaan tehtävä on saagan ensimmäinen osa. 

Erin Hunterin Soturikissat-kirjoilla on miljoonia lukijoita ympäri maailman. Suomessa kirjojen lukijat fanittavat sarjaa ja tapaavat toisiaan sosiaalisessa mediassa sekä lukuisissa Soturikissat-tapahtumissa.  

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518847697
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: N84.2
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen7
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha3
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.