YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kokonaisvaltainen kirjoittaminen
Ei saatavilla

Kokonaisvaltainen kirjoittaminen

Svinhufvud, Kimmo

Kirjoittaminen on monipuolinen taito, jossa yhdistyy monia eri asioita: teksti itsessään, kirjoittamisen vaiheet, kirjoituskulttuuri ja useat erilaiset käsitykset kirjoittamisesta.

Kokonaisvaltainen kirjoittaminen tarkas­telee kirjoittamisen eri puolia kokonaisuu­tena, jonka hahmottaminen auttaa kehit­tymään kirjoittajana ja myös opettamaan kirjoittamista tuloksekkaasti. Tarkasteltavina ovat lisäksi palautteen antaminen ja vastaan­ ottaminen, kirjoittamisen ongelmat sekä näiden ongelmien selättäminen.

Kirjoittajille kirja tarjoaa runsaasti työ­kaluja oman kirjoittamisen kehittämiseen, opettajille taas selkeän mallin kirjoittamisen opetuksen järjestämiseen. Kirjaan sisällyte­tyt harjoitukset harjoittavat kirjoittamisen eri osa-­alueita.

Kirja on tarkistettu ja ajantasaistettu lai­tos vuonna 2007 ilmestyneestä kirjasta.

FT Kimmo Svinhufvud toimii äidinkielen yliopisto-opettajana Helsingin yliopistossa. Hän on tullut tunnetuksi innovatiivisista kirjoittamisen kursseistaan ja oppimateriaaleistaan. Vuonna 2013 hänet valittiin Helsingin yliopiston Opettajien akatemian jäseneksi ja vuonna 2014 Vuoden tieteentekijäksi. Hän on julkaissut myös kirjat Gradutakuu (2009, 2015) ja yhdessä Carol Kiriakosin kanssa kirjan Tohtoritakuu (2015).

Kustantaja: Art House
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789518845594
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: 882. 38298

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.