YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Valheiden helminauha

Dumell, Matts

Tämä kirja kertoo tarinan eräästä pieleen menneestä kiinteistökaupasta, jota päädyttiin setvimään suomalaisessa oikeudessa. Merkille pantavaa on se, että oikeus ei ollutkaan puolueeton. Kirjan päähenkilö Tuomo Partanen joutui ennakkoluulojen ja suoranaisten prosessivirheiden takia oikeusmurhan uhriksi. Miksi? Oletettavasti siksi, että hänen elämänsä ja uransa oli koostunut yhteyksistä ja liiketoimista venäläisten kumppanien kanssa.

Partanen oli elänyt eräänlaisen täkäläisen version aluksi toteutuneesta, sitten sortuneesta amerikkalaisesta unelmasta. Kaikki alkoi lupaavasti ja tuottoisasti itärajalla käydystä kaupasta, mutta käänteet elämässä johtivat epäselvyyksiin muuatta kiinteistöä koskevassa kaupassa ja siihen liittyvässä rahoitusvyyhdissä. Mukaan sotkettiin syytöksiä kiristyksestä ja yhteyksistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jotka on voitu osoittaa tekaistuiksi. Ne johtivat kuitenkin oikeuden tekemään ratkaisuja, jotka olivat kaikkea muuta kuin oikeudenmukaisia.

Matts Dumell on koonnut aineistosta kirjan, joka näyttää, että niin kutsutussa läntisessä demokratiassa korkeimpana ihanteena pidetty puolueeton oikeudenkäynti ei ole itsestäänselvyys.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518518726
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 30.16
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 9
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.