YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Kimasen lento

Kimanen, Seppo

Kimasen lento on sellotaiteilija Seppo Kimasen musiikillinen muistelmateos. Kimasen 1960-luvulla alkanut ura on vienyt häntä mitä moninaisimpiin paikkoihin, tapahtumiin ja tehtäviin. Kuhmon kamarimusiikki on hänen hankkeistaan suomalaisille tietenkin tutuin. Se on kuitenkin vain yksi, jos kohta merkittävä, virstanpylväs Kimasen uralla.

Kuhmon menestystarinan synnyn ja kehityksen lisäksi Kimanen kertoo kirjassa muun muassa opinnoista Suomessa, Prahassa ja Pariisissa, ammattilaisuudesta ja työssään kohtaamisista ihmisistä - ja tietenkin itse musiikista. Lukijalle välittyy kiehtovia sointeja ja kuvia ajoista, jolloin moderni perusta suomalaiselle musiikkikulttuurille oli vielä muotoutumassa ja yhteiskunta oli vielä koko lailla toisenlainen kuin nykyään. Kuitenkin suunta on aina eteenpäin, kohti tulevaa. Niinhän se on musiikissakin. Kuten Kimanen itse toteaa: "Tämän päivän haaveet ovat huomisen todellisuutta."

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514889
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: 7988
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Musiikki2307

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.