YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Adalmiinan helmi

Topelius, Zacharias; Sahlberg, Asko (suom)

Prinsessa Adalmiina saa haltijakummiltaan kastajaislahjakseen helmen, joka tekee hänestä joka päivä yhä kauniimman, rikkaamman ja älykkäämmän. Mutta jos hän jonakin päivänä kadottaa helmen, katoavat häneltä myös kaikki helmen mukanaan tuoma. Toinen haltijakummi antaa prinsessalle kuitenkin varmuuden vuoksi toisen lahjan: jos Adalmiina joskus kadottaa helmen, saa hän itselleen nöyrän sydämen. Toinen lahja tosin vaikuttaa vähäpätöiseltä ja turhalta, jos yhtäkkiä muuttuisi rumaksi, köyhäksi ja tyhmäksi.

Zacharias Topeliuksen rakastettu satu prinsessa Adalmiinasta kuuluu monen aikuisen lempitarinoihin, mutta moni nykylapsi ei tunne enää lainkaan Topeliuksen klassikkoja. Adalmiinan helmen uudelleen kuvitettu ja suomennettu versio tuo opettavaisen ja lohdullisen sadun jälleen pienten ja suurten lukijoiden pariin. Asko Sahlbergin käännös ja Lena Frölander-Ulfin häikäisevän kaunis, pastellisävyissä ja art nouveau -hengessä liukuva ja leikittelevä kuvitus herättävät sadun uuteen eloon.

 

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514599
Ilmestymisvuosi: 2012

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.