YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Joka päivä on karkkipäivä

Joka päivä on karkkipäivä

Tavi, Henriikka & Korpela, Aino

Arvioitu ilmestymisaika 15.3.2015

Veera ja Viima ovat parhaita kavereita. Heillä on paljon yhteistä (ainakin neljä yhteistä asiaa) ja siksi he viihtyvät hyvin yhdessä. Ensinnäkin he asuvat saman veden samassa kaupungissa saman kerrostalon saman rapun samassa kerroksessa ihan vierekkäisissä asunnoissa.

Aiemmin Veera oli hieman yksinäisempi ja vietti paljon aikaa talkkarin, rouva Lohen, luona kuuntelemassa tämän eksoottisia matkakertomuksia. Mutta sitten vesikaupungissa sijaitsevaan kerrostaloon muutti Viima, ja nyt Veera ja Viima puuhaavat yhdessä kaikenlaista tärkeää. He järjestävät muun muassa mielenosoituksen ja laativat vinkkejä tylsistyneille lapsille.

Henriikka Tavin kiitetty kielen kanssa taiturointi pääsee nyt villin hauskasti esiin runoilijan ensimmäisessä lastenkirjassa. Aino Korpelan kuvitukset luovat yhdessä tarinan rajoja rikkovan tekstin kanssa hienon sukelluksen vesimaailmaan, jossa joka päivä on karkkipäivä ja ikkunasta voi nähdä niin työmatkalaisia kuin delfiinejä.

Kirja sopii mainiosti esikoulu- ja ala-asteikäisille sekä ääneen luettavaksi jo hieman taaperoikäisiä vanhemmille lapsille.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518514223
Ilmestymisvuosi: 2015
Kirjastoluokka: L8522

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.