YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Värssyjä sieltä ja täältä
Ei saatavilla

Värssyjä sieltä ja täältä

Pitkänen, Silja

"Kun helluni jätti ni tämä poika läksi näille Ameriikan kultamaille, mutkun köyhästä torpasta kotosin ma olen, niin rikkautta jäin minä vaille..." Hiski salomaa, suomalainen kuplettisankari, työväenmies ja Ameriikan-matkaaja, tunnetaan ennen kaikkea monista rakastetuista, elämänmakuisista lauluistaan. Lännen lokari, Tiskarin polkka, Savonpojan Amerikkaan tulo... Mutta Salomaan elämä itsessään muodosti kiehtovan tarinan köyhästä pojasta, joka lähti pienestä eteläsavolaisesta Kangasniemen kunnasta kohti suurta tuntematonta ja löysi tiensä uudesta maailmasta, sen lupauksista ja mahdollisuuksista.

Värssyjä sieltä ja täältä on ensimmäinen kokonainen Hiski Salomaa -elämäkerta, joka kertoo Salomaan tarinan hänen laulujensa säestämänä. Tekijät Silja Pitkänen ja Ville-Juhani Sutinen ovat kulkeneet Hiskin jalanjäljissä kuullen ja kuulostellen tarinoita tuosta myyttisestä suomalaishahmosta, jota ajoi eteenpäin alituinen vapauden kaiho.

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518513042
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 99.1 Elämäkerrat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.