YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Meidän päivä - valmentamisen taito
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Meidän päivä - valmentamisen taito

Summanen, Raimo

Näkemyksellinen, tarkka ja vavahduttava kirja valmentamisesta ja sen olemuksesta. Miten joukkuetta valmennetaan? Miten saadaan aikaan paras mahdollinen tulos äärimmäisissä olosuhteissa?

Raimo Summanen kertoo omin sanoin ajasta jääkiekon A-maajoukkueen peräsimessä; prosessista, joka tuotti Suomen kautta aikain suurimman menestyksen kovatasoisessa maailmancupissa ja johti lopulta Summasen potkuihin. Samalla kirja on syvällinen katsaus jääkiekkovalmentamiseen. Kirjassa käydään läpi Summasen oma tapa aina pelaajien valinnasta, joukkueen leirityksestä, itse ottelutapahtumasta ja ottelun aikaisesta toiminnasta jälkianalyysiin.

Kirjassa Summanen paljastaa reseptinsä – suomalaisen mallin – siitä, miten hankitaan poikkeuksellista menestystä jäällä; tarvittaessa oppeja voidaan käyttää kaikessa johtamisessa urheilusta yritysmaailmaan.

Kirja kuvaa Summasen kehitystä pelaajasta SM-liigavalmentajaksi ja maajoukkuevalmentajaksi. Summasen opit tiivistyvät käytännön esimerkeissä, joissa käydään läpi johtamisen ja tiimityön dramaattisimpia vaiheita sekä jääkiekon pelillisiä yksityiskohtia.

Kirja on suunnattu erityisesti toisille valmentajille, johtajille, urheilijoille ja kaikille ihmisille, joita kiinnostaa menestyksen hankkiminen äärimmäisissä olosuhteissa. Kova peli – valmentamisen taito on kuvaus Summasen ja arvostetun urheilupsykologi Juri L. Haninin ”suomalaiseksi malliksi” nimeämästä lähestymistavasta.

Kirjan keskeinen teema kuuluu: aina voi oppia paremmaksi. Summanen ei väitä, että jääkiekko, valmentaminen tai johtamismetodit eivät enää tästä kehittyisi vaan kysyy yhä uudestaan: mitä seuraavaksi?

Kustantaja: Teos
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518510478
Ilmestymisvuosi: 2005
Kirjastoluokka: 97

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.