YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Maailmanhistoria päivitettynä Facebookiin
Ei saatavilla

Maailmanhistoria päivitettynä Facebookiin

Overstreet, Wylie

Alussa oli sana. Tai olisi ollut, jos alkuräjähdys, universumi tai Jumala olisi päässyt tekemään tilapäivityksiä. Maailmassa on ollut virhe, mutta nyt se on korjattu, maailmanhistoria vihdoinkin päivitetty Facebookiin ja menneisyyden merkkihahmot päässeet kertomaan, mitä miettivät.

Lukija saa tutkittavakseen universaalin aikajanan: kuinka Mooses heilutti punakynää kymmentä käskyä kirjatessaan (ja kuinka Jumala siihen suhtautui), millaisia kommentteja Oidipus sai parisuhteestaan, kuinka kypsästi Suomenlahden pirtutrokarit käyttäytyivät kieltolain kumoamisen jälkeen ja mitkä olivat Lincolnin, Bobrikovin, Kennedyn ja Osama Bin Ladenin viimeiset tilapäivitykset.

Maailmanhistoria päivitettynä Facebookiin sai tietenkin alkunsa internetissä: Wylie Overstreetin ensimmäinen artikkeli historiallisten tapahtumien omista Facebook-profiileista luettiin kuukauden aikana kolme miljoonaa kertaa. Nyt henkilökavalkadia on laajennettu satoihin historiallisiin hahmoihin, mutta vieläkään ei tarvitse pelätä, että heidän sanomisensa olisivat tavallista syvällisempiä. LOL!

Kustantaja: Atena
Sidosasu:
ean: 9789517969024
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.