YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ajattelen sinua kuolemaasi saakka
Ei saatavilla

Ajattelen sinua kuolemaasi saakka

Cedervall, Marianne

Pienessä gotlantilaiskylässä on dramaattinen kesä: kolme miestä kuolee muutaman viikon välein. Kuolemantapaukset vaikuttavat luonnollisilta, mutta mitä jos ne eivät olekaan?

Vanhassa kappelissa juhlii kaksi naista samppanjaa juoden. Maanläheinen Mirjam on lääkäri ja palannut hiljattain kotisaarelleen vuosien jälkeen. Hänen ystävättärensä Hervor on Mirjamin täydellinen vastakohta. Elämä ei ole kohdellut Mirjamia silkkihansikkain, ja nyt hän on todellakin päättänyt antaa takaisin samalla mitalla. Aseinaan Hervorin salaiset kasviuutteet ja ripaus naisellista juonikkuutta Mirjam toteuttaa kostosuunnitelmansa.

Cedervall kertoo kirjan pohjautuvan naisten lukuisiin keskusteluihin miehistä - aina puheet eivät ole kovin mairittelevia. Kirjan pohjana on myös kiinnostus ajatusten voimaan. Mitä tapahtuu, kun ajatukset haluavatkin jollekulle pahaa?

Ajattelen sinua kuolemaasi saakka on lämmin ja hauska kertomus kahden erilaisen naisen ystävyydestä ja sen mahdollistamasta kostosta. Teos on valloittanut lukijansa Ruotsissa ja Saksassa: Mirjamin ja Hervorin tarina jatkuu kahdessa seuraavassa kirjassa.

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789517968584
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.