YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Isän Keittokirja
Ei saatavilla

Isän Keittokirja

Virkki, Juha

Missä on isän "oma huone"? Harva mies voi enää rassata pihalla tai autotallissa autoa, kun kiesin ohjekirjakin kertoo jo konepeltiä avattaessa, että "ota yhteys merkkihuoltoon". Linnunpönttöjäkin voi tehdä vain rajallisen määrän. Onko ainut vaihtoehto siis sohva ja kaukosäädin?

Ei ole. Vallataan me miehet keittiö takaisin. Enemmistö maailman huippukokeista on miehiä, eikä syyttä: kokkaaminen on yhtä teknistä ja kiinnostavaa kuin polttomoottorin toiminta. Molemmissa keskeistä on ymmärtää, mitä tapahtuu ja mitä siitä seuraa. Risoton tekeminen ja leivän leipominen ovat prosesseja, joissa lopputuloksen takaa vain oikein toimiminen. Huilatessa voi perehtyä ruokalajien kulttuurihistoriaan, joka vetää hyvinkin vertoja sotahistorialle.

Isän keittokirja johdattaa miehen kuin miehen ruoanlaiton perusteisiin ja alan nippelitietoon. Kaikki ruoat eivät ole niitä terveellisimpiä, mutta ne ovat taatusti hyviä ja omin käsin tehtyjä. Kevyttuotteiden ja kalorilaskelmien sijaan tässä kirjassa uskotaan hyviin raaka-aineisiin ja kohtuuteen.

Psst, naiset! Tämän kirjan avulla voitte muuttaa naimanne sohvaperunan toimeliaaksi keittiön sieluksi ja saada itsellenne lisää vapaa-aikaa. Mutta älkää kertoko salajuonta hänelle!

Kustantaja: Atena
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789517967693
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: T68.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.